Γνωρίστε το γραφικό χωριό Μπατσί στην Άνδρο

Το Μπατσί είναι μια μαγευτική τοποθεσία σε ένα ξεχωριστό νησί των Κυκλάδων

Μπατσί, ένα χωριό στολίδι στην Άνδρο

Το Μπατσί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του καλοκαιριού. Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους ή για μια σύντομη απόδραση. Η Άνδρος έχει αρχίσει να γίνεται πλέον παγκοσμίως γνωστή για την φυσική ομορφιά της και αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό παγκοσμίως. Το νησί διαθέτει πανέμορφη Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα που θα σας χαρίζει μαγευτικές εμπειρίες.

Είτε έχετε επισκεφθεί το νησί ξανά, είτε το έχετε ακουστά, θα έχετε ακούσει για το γραφικό παραδοσιακό χωριό Μπατσί. Βρίσκεται σε απόσταση 9 χλμ. από το λιμάνι του Γαυρίου και περίπου 27 χλμ. από την Χώρα. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά του νησιού. Εδώ η διασκέδαση και η παράδοση συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας τις προυποθέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Στη καρδιά αυτού του χωριού βρίσκονται τα Nissea Studios, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Μπατσίου με τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Η παραλία στο Μπατσί με την εξαιρετική αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά αποτελεί προορισμό για παρέες και οικογένειες. Αν επιλέξετε την Άνδρο, το Μπατσί είναι μια ιδανική τοποθεσία για την διαμονή σας και όχι μόνο.

Παραλίες και Αξιοθέατα κοντά στο Μπατσί

Η παραλία Μπατσί δεν είναι η μόνη επιλογή για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Στη απέναντι μεριά του χωριού βρίσκεται η παραλία Κολώνα, που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με θέα το χωριό Μπατσί. Επίσης, εάν προτιμάτε παραλίες για οικογενειακές στιγμές μια καλή επιλογή είναι η παραλία Αγία Μαρίνα καθως και η παραλία Στιβάρι στα αριστερά του χωριού.

Φυσικά οι διακοπές δεν είναι μόνο μπάνιο. Κοντά στο Μπατσί υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε. Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Υψηλής, το Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιόπολης και φυσικά η Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Στο δρόμο προς το Γαύριο μπορείτε να επισκεφθείτε τον μοναδικό, ελληνιστικής εποχής (4ος-3ος αιώνας π.Χ.), πύργο του Αγίου Πέτρου που είναι από τους καλύτερα σωζόμενους των Κυκλάδων. Εφόσον είστε φυσιολάτρες, το νησί ενδείκνυται για τις πιστοποιημένες πεζοπορικές του διαδρομές. Είναι αλήθεια ότι η Άνδρος διαθέτει υπέροχες διαδρομές μεσα από κατάφυτες ρεματιές και θέα που θα σας εντυπωσιάσει.

Μπατσί

Η μοναδική Άνδρος

Η Άνδρος αν και είναι ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά διαφέρει αρκετά από αυτά των Κυκλάδων. Εξάλλου, το φυσικό της τοπίο συνδυάζει ψηλά βουνά με τις καταπράσινες εκτάσεις και την μεγάλη, ποικιλόμορφη ακτογραμμή της. Επομένως οι εξορμήσεις σας στο νησί θα σας προσφέρουν μια εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει. Αξιοσημείωτο είναι ότι το νησί διαθέτει πολλές πανέμορφες παραλίες. Συνεπώς, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μια για κάθε μέρα και να απολαύσετε τα μπάνια σας στα καταγάλανα νερά.

Καλές διακοπές!

“Η Άνδρος είναι μια φανταστική επιλογή.
Άλλωστε, το νησί αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας.”

Studios στην Άνδρο

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ή πατήστε Επικοινωνία για να συμπληρώστε την φόρμα διαθεσιμότητας

Trip Advisor Rating